Dag 1- Hurghada

Nu ar vi antligen har i Egypten. Vi kom hit vid ett tiden och allt har gatt bra sa har langt. Vi hamnade pa ratt flyg och ratt hotell sa nu ar vi har. Flyget tog valdigt lang tid och jag tror att de stackars flygvardinnorna trottnade ganska snabbt pa oss tva da vi satt vid varsin sida av mittgangen och lutade ut over den for att prata. David hade varldens roligaste grannar som pratade med honom precis som de vore kompisar medan jag hade trakiga grannar som drog ner rullgardinen fran fonstret det forsta de gjorde.

Allt har som sagt gatt bra forutom att ett sakerhetsskap pa rummet kranglade sa vi fick ga och saga till i receptionen ett par ganger. Nu verkar det vara fixat sa vi far hoppas pa att det fungerar hela natten, eller om David vaknar och stor sig pa det fruktansvarda ljudet. Vi har annars solat och badat och har haft det riktigt gott. Vattnet ar kristallklart och det ar faktiskt inte sa farligt varmt har emot vad vi hade vantat oss.

Imorgon ska vi ut pa en guidad tur med apollo i Hurghada for att fa se det pa riktigt. Det lilla som vi hittills har sett ar stora skillnader pa husen. Antingen ar de nybygda eller sa har det rasat samman. Men det ar otroligt vacker miljo har och det trivs jag kanonbra med. Vi har forovrigt sett en kamel pa riktigt nara hall! Snart ska vi ut och ata utav buffen och ha en kanontrevlig kvall. Bilder fran vart paradis far ni se nar vi ar aterigen pa svensk mark!


Kommentarer
Postat av: mamma, pappa och Pontus

Hej, skönt att allt gått bra! Kollade mobilen många gånger på jobbet idag. Pontus vill berätta att han ska på utflykt imorgon till Visingsö, de ska bl a. åka remmalag.

Väntar med spänning på att få höra mer om era äventyr!

Kram

2011-06-27 @ 20:29:06
Postat av: Moster Kina

Åhh, vad gott det låter, visserligen har vi värme här oxå nu men inget ledigt o inget bad i sikte. Enda vattnet man kan bad i är Panka sjön o den är full av otäcka bakterier nu med badförbud. Njut av er tid i Egypten .. kramis moster

2011-06-29 @ 16:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0