Jobb och promarkers.

Som jag sa igår blev det en jobbdag idag. Började tidigt vilket innebar en riktigt tidig buss in. Men skönt i alla fall att slippa köra när man är så fruktansvärt trött som jag var. Skulle inte kännas speciellt bra att sätta sig bakom ratten när man faktiskt vet att man har sovit på tok för lite och riskerar så mycket på en sådan fjantig grej. Dessutom är det i princip gratis att åka bussen, i jämförelse med bilen för tillfället. Dagen gick ju ganska så snabbt, men om jag ska vara ärlig tycker jag inte speciellt mycket om att ha rast och sådant. Då hinner man ju slappna av för att bli trött igen, när man innan har känt sig hyfsat pigg. Men jag satt i alla fall med min flanosaga då och det kändes ju bra att komma så långt.

Att bero på min flanosaga så är sju av fjorton figurer nästan helt färdiga. Det är ju rätt så fantastiskt med tanke på att jag började med dem för exakt en vecka sedan. Det är dessutom bara fem figurer som ska färgläggas så det är på god väg nu. Bara hålla tummarna på att det blir bra sedan då så att jag vågar ta fram dem när det väl är dags att hålla samling. Fy vad nervös jag kommer att vara då! Men det är väl bara att bita ihop och köra. Det viktigaste är ju trots allt att barnen gillar det. I alla fall får jag försöka att intala mig själv det.

Nu ikväll har jag dessutom haft lite ledig tid vilket har innebärt att jag har suttit med mina promarkers och börjat måla av en från top modell som heter Eva. Bilden är inget direkt att skryta om. Proportionerna och vinklarna är helt galet fel. Dessutom får jag nog inte till färgsättningen helt hundra heller på grund av brist av nyanser. Jag har som sagt fjorton pennor hittills och jag tror att möjligheterna är nog större att få bättre kontrast och ljussättning med fler nyanser av samma färg men det är i alla fall övning som sker. Utveckling?

Nä, nu får jag nog knyta säcken och göra mig i ordning för sängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0