Just nu!

Var nog inte riktigt helt hundra varken igår eller idag. Det lustiga är att jag kan inte avgöra om jag är sjuk eller om det är något annat konstigt som händer. Igår började mina ögon att rinna när vi var ute, det lustiga är att så vitt jag vet så har jag INGA allergier (mer än mot viss frukt med mycket C-vitamin i) så jag hoppas verkligen inte att jag börjar få något sådant. Men samtidigt så känner jag mig lite små sjuk precis som det är början av feber och sådant. Kan i o för sig vara efter tränings... ja vad man nu kallar det.

Hur som helst är jag glad för att jag är ledig idag och har lite mer tid att återhämta mig på. Dock åkte jag inte in till Mullsjö för att sjunga eftersom jag kände mig inte riktigt helt bra och dessutom var jag osäker på om jag skulle kunna komma hem inom skälig tid. Känns rätt surt att åka in till Mullsjö vid åtta för att sedan vara hemma återigen vid tjugo i ett för bara EN sånglektion på 20 min. Men jag ska ta mig dit i nästa vecka i alla fall.

Annars har jag svarat klart på frågorna till rättskunskapen som vi fick göra hemma i fredags istället för att sitta i skolan och göra dem. Jag städade då istället för att svara på dem, men tiden fanns nu med. Skönt! Förövrigt är det ganska så precis nu tre "riktiga" veckor kvar i skolan och det ska vara minst fyra stora grejer klart på denna tid. Två prov, ett i geografi och ett i rättskunskap och sedan två stora uppsatser, en i engelska och en i filosofi. Så nu ska jag ta tag i nästa grej på listan...

Kommentarer
Postat av: pontus

hej på dej hopas du har bra dag

2011-05-06 @ 20:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0