Om en månad...

... så är dessa kattungar tolv veckor och vaccinerade och redo för att hämtas och flytta hem till oss. Känns ganska overkligt men ändå väldigt logiskt. För efter att ha hittat den där katten som djursjukhuset valde att avliva så har man tänkt en hel del på hur många djur det är som faktiskt har farit illa. Så jag och David åkte faktiskt till Djurens vänner i Nässjö i söndags för att titta på vad det var för katter som hade kommit in. Och seriöst när det första du ser är fem små kattungar som sitter och leker i ett minitält som inte är mycket större än själva katterna, vem kan säga nej då?

Den första katten på bilden är en hona och hon hade fötts hos Djurens vänner, då hennes mamma hade kommit in dit (vet dock ej anledningen) och varit dräktig. Den andra katten (den som sover på bilden) är en hane och han och hans bror hittades utanför en förskola i Nässjö. Han är dessutom adoptivbror till honan.

Man tycker ändå att kommunerna borde satsa mer på organisationer som dessa eftersom så många människor som har t.ex. sommarkatter alternativt missköter sitt djur. För 700 kronor får man en kattvän för livet och då ingår ID-märkning, vaccination samt kastrering. Det är praktiskt taget ingenting!

Kommentarer
Postat av: mamma

Söta är de iallafall! Fast stackars Ludde och Kiara... ;)

2011-10-06 @ 13:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0