Skissteknik inlämningsuppgift

Vi hade ju två veckors skissteknik i skolan och det var helt klart några av de mest lärorika samt roliga. Just för att man fick direkt respons utan att fråga. Vi fick där en inlämningsuppgift till förra söndagen då vi skulle teckna av en del av vårt rum. Min första tanke var vilket rum ska jag välja. Hemma hos oss har vi nämligen ganska så lite möbler eftersom vi gärna vill ha det stilrent och jag var rädd för att läraren skulle tro att jag hade plockat bort massa saker om jag ritade av det. Så efter mycket velande så hittade jag en vinkel i vårt vardagsrum som gjorde att det såg ut som att vi hade ganska så mycket möbler så den fick det bli.
Så först såg det ut så här. Jag var väl inte jätte nöjd med den då det är rätt så tama skuggor men det var ljust ute och det var faktiskt inte särskilt mycket skuggor då heller. och jag tänkte att jag lämnar in den för exakt en vecka sen. När jag försökte lämna in den till läraren så tyckte han just det som jag själv också hade kännt "fegt med skuggningar" så då beslöt jag för att ta hem den igen och ge den en liten justering. Och då blev det så här...
Problemet var just att det var mörkt ute och då blev det hårdare skuggor. Är överlag ganska så nöjd med teckningen och hoppas på god respons utav läraren. Denna veckan ska vi göra ett stilleben som jag fortfarande inte har börjat med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0