Om livet och kreativiteten...

Länge sen jag skrev här sist, men ibland kan man behöva en liten paus ifrån allt och komma tillbaka i sin egen takt istället. Just nu är det praktiken i full gång och nästa vecka är min sista vecka här. Extremt tråkigt tycker jag eftersom jag har trivts som fisken i vattnet på min praktikplats. Hade mer än gärna varit kvar ett bra tag till!
 
Men oavsett vilket så har jag fortfarande hållt igång mina kreativitetsmuskler tillräckligt för att ha lite här att visa. Vi kan ju börja med mitt senaste projekt.
 
En liten Iphone som är gjord i 3ds Max, dock inte färdig ännu utan en så kallad WIP- Work in Progress. Denna har varit väldigt lärorik hittills och kan nu så gott som 3ds modelleringsfunktioner tillräckligt för att kunna göra lite mindre avancerade grejer på egen hand. Härligt!
 
Skissfaktorn har varit hög de senaste dagarna också och har både gjort en sur gammal gubbe efter jag blev inspirerad av mitt kära knådgummi (som givetvis har fått sig den formen), en hundvalp (med inspiration från Lillan) och en fågelskiss samt börjat göra om vårt vardagsrum. Kreatiteten har som sagt varit hög.
 
Om exakt 21 dagar (inkl. helger) så tar jag examen från mitt högskoleprogram. Vad som händer efter det vet jag ännu inte. Har sökt in för det sista året (kandidatår som har med projektledning att göra) som ett säkerhetsnät, men vill helst ut i verkligheten nu efter 15 år i skolbänken.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad det än blir kommer du lyckas. Kram

2013-05-10 @ 23:07:25
Postat av: david

Mycket att göra, men det kommer säkert gå jättebra! <3

2013-05-11 @ 14:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0